Somriures, màgia, il·lusió, música i colors van omplir tots els racons de Prats amb la Cavalcada Reial. Melcior, Gaspar i Baltasar i tot el seu seguici reial de llums i música van arribar a Prats pel cantó de Lurdes. A partir de les 6 de la tarda, pradencs i pradenques de totes les edats van omplir els carrers del poble, per esperar els Reis d’Orient, en un dels dies més especials de l’any.

Com és habitual, Ses Majestats van arribar fins a l’Església parroquial on van dipositar l’or, l’encens i la mirra. A continuació, van seguir fins a la plaça Nova on l’alcalde de Prats, Jordi Bruch, els va entregar les claus del poble. Els reis van dirigir-se a tots els pradencs i pradenques per expressar el seu missatge d’amor i solidaritat i els millors desitjos.

Ses Majestats també van visitar les persones usuàries de l’Espai Social i de la Residència Nostra Senyora de Lurdes. La nit va acabar amb els reis i patges visitant cases del poble, on van repartir regals.

Des de l’Ajuntament agraïm a la Comissió de Reis i a totes les persones que van participar-hi, i fer una vegada més, que la Cavalcada fos tan lluïda i participada.