La Cambra de Comerç de Barcelona guardona l’empresa Serralleria Cruells, SL, pel seu175è aniversari en un acte celebrat aquest dimecres, 28 d’octubre, i que homenatja a les empreses i institucions que durant el 2015 celebren un aniversari significatiu: 50, 75, 100 i en davant, cada 25 anys.

Jordi Cruells, la regidora Montserrat Juvanteny i Quico Cruells a l’Ajuntament de Prats amb el guardó als 175 anys del negoci familiar

L’acte ha comptat amb l’assistència dels pradencs Quico i Jordi Cruells, responsables de l’empresa. Aquí, Jordi Cruells ha explicat que fa uns anys els van entregar el reconeixement al 100 anys de l’empresa però després d’indagar en arxius es va comprovar que la fundació de l’empresa era més antiga i gràcies a aquesta recerca s’han pogut guardonar 175 anys d’aquest negoci familiar a Prats de Lluçanès.

Serralleria Cruells de Prats de Lluçanès, als anys 50 en una fotografia cedida per la mateixa empresa
Per altra banda, el proper divendres 20 de novembre, a les 20h, se celebrarà el Dia de la Cambra a Osona, un acte consolidat per la seva gran trajectòria i continuïtat, ja que es tracta de la trobada empresarial anual més emblemàtica de la comarca que reuneix una mitjana de 300 empresaris.

La Cambra a Osona tindrà lloc a l’Auditori Marià Vila d’Abadal de l’Edifici El Sucre de Vic i es comptarà amb la presència de Jordi Graupera, periodista català i professor universitari residents als Estats Units. A més, també hi assistiran l’alcalde de PratsIsaac Peraire, i laregidora de Promoció del municipiMontserrat Juvanteny.

En el decurs de la mateixa, es lliuraran els premis a cinc empreses de la comarca guardonades en diferents àmbits empresarials i de les que, a hores d’ara, se’n desconeix la identitat.