Les diferents Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’Escola Bressol La PitotaEscola FEDAC PratsEscola Lluçanès i l’Institut Castell del Quer, amb la col·laboració de l’Ajuntament, animen a tots els habitants de Prats a participar en la campanya d’ajuda als refugiats dels conflictes a la Mediterrània que actualment es troben a Sèrbia, Croàcia i Eslovènia.

Per aquest motiu, tothom qui ho vulgui podrà portar mantes, sacs de dormir, tendes de campanya, anoracs o jaquetes d’abric per a infants i adults, botes per a infants i adults o altre roba d’abric als diferents centres escolars del poble, en horari lectiu, o a les oficines municipals, de dilluns 2 de novembre a dijous 5 de novembre.

Tot el material recollit serà donat a la Fundació Nous Catalans, qui ha promogut la campanya a nivell català, i des de l’organització es demana que el material sigui com a mínim seminou i estigui net i en bones condicions.

Foto: www.nouscatalans.cat

Cal recordar que a Sèrbia, Croà­cia i Eslovè­nia, on s’hi acullen la majoria de persones que han fugit de la guerra en l’anomenada Ruta dels Balcans, s’estan acabant les mantes i roba d’abric per aju­dar a totes les persones refugiades. Es cal­cula que a la nit s’arriben a tem­per­a­tures de 4 graus i les prop­eres set­manes podrien baixar dels 0 graus.

Per a més informació podeu entrar aquí.