El projecte N.A.T Nuestra Amiga Tierra realitzat per l’alumnat i professorat de l’Escola FEDAC Prats ha estat distingit amb el segell de qualitat europeu eTwinning, després d’haver rebut el segell nacional i dels que ja s’informava aquí.

D’aquesta manera, es reconeix al més alt nivell europeu el treball fet a l’Escola de primària concertada de Prats de Lluçanès juntament amb quatre escoles europees més, una de França, dues d’Itàlia i una d’Anglaterra.

L’equip directiu del centre explica que aquest guardó motiva i anima a continuar treballant en d’altres projectes desenvolupant diferents competències dels escolars a través d’eTwinning.

El projecte ‘N.A.T Nuestra Amiga Tierra’ de l’Escola FEDAC rep el segell de qualitat europeu eTwinning

L’alcalde i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Prats durant l’entrega dels segells de qualitat nacionals eTwinning el passat 19 d’octubre

eTwinning és una iniciativa de la Comissió Europea que fomenta la col·laboració entre centres educatius europeus mitjançant l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació i forma part del Programa Comenius.

Podeu obtenir més informació del projecte en aquest enllaç.