Aquest octubre es reprenen les activitats a l’Espai Social de la gent gran de Prats amb diversos tallers, cursos i diferents propostes, tal com exposa la regidora d’Acció Social, Montserrat Juvanteny.

A partir del proper dilluns 4 d’octubre l’Espai Social tornarà a obrir les portes en horari habitual de 3 a 2/4 de 8, amb la incorporació d’una persona que s’encarregarà de la dinamització del servei.

Entre l’oferta de tallers i activitats que podeu consultar en aquest díptic en trobem de destinats a la promoció de la salut, altres vinculats als hàbits socials, als idiomes, a les noves tecnologies o a les manualitats i entreteniment.

Les activitats començaran durant el mes d’octubre i és imprescindible la inscripció prèvia, ja que tots els cursos tenen aforament limitat.

Les inscripcions es poden fer presencialment a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, en horari habitual d’oficina o al web www.pratsdellucanes.cat/cursos-4t-trimestre-2021 El pagament es realitza a l’entitat bancària, una vegada realitzada la inscripció.

Caldrà seguir en tot moment les indicacions de l’organització, així com les mesures de prevenció vigents.

A continuació podeu consultar tot l’oferta de cursos.