Entre els mesos d’agost i setembre, des de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Prats es va elaborar un qüestionari per conèixer les preferències, necessitats i interessos de les persones nascudes fins l’any 1956 residents al municipi per tal de crear la programació d’activitats de l’Espai Social pels propers mesos.

Un cop fet el buidatge de la consulta, en la qual han participat 46 persones, s’ha detectat que les activitats d’interès més votades han estat en primer lloc les que estan lligades amb el maneig de mòbils i aparells electrònics, seguidament dels cursos de català, ioga, cant coral, gimnàstica, informàtica, rutes saludables, tallers d’entrenament de la memòria i jocs de taula.

Pel que fa a l’apartat de les temàtiques de més interès per a futures xerrades, la majoria de persones van votar les vinculades amb l’alimentació i la salut i les de reflexió sobre l’envelliment.

Finalment, les activitats puntuals d’interès preferides són les sortides i excursions i els intercanvis amb altres casals de la gent gran, així com les activitats d’intercanvi generacional amb les escoles i l’Institut.

A partir de totes aquestes propostes s’ha conformat la programació de tardor de l’Espai Social que engloba tallers i activitats per a tots els gustos. A més, es preveu que en els propers mesos es programin xerrades i propostes que s’han detectat a través de la consulta, com un taller per aprendre a fer gestions amb el telèfon mòbil.

La regidora d’Acció Social, Montserrat Juvanteny, agraeix la implicació de totes les persones que han donat la seva opinió i han ajudat a crear una programació d’activitats completa i al màxim representativa de les demandes de la ciutadania.

Podeu consultar la taula amb tots els resultats aquí.