Els 11 regidors del ple municipal de Prats de Lluçanès van aprovar les bases reguladores de la convocatòria de subvencions per a les empreses que creïn ocupació al nostre municipi.

Tal com va explicar la regidora de Promoció del municipiMontserrat Juvanteny, aquestes bases tenen com a objectiu la incentivació d’ocupació d’aquelles empreses locals que contractin personal a l’atur amb caràcter indefinit, sempre que durant els dos anys anteriors no hagin disminuït el nombre de treballadors de la plantilla.

L’alcalde de PratsIsaac Peraire, ha valorat molt positivament l’aprovació d’aquestes bases, que segueixen reforçant l’aposta del govern per ajudar al teixit empresarial. Per altra banda, ha destacat l’aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal per llicències o la comprovació d’activats comunicades en matèria d’urbanisme. D’aquesta manera, ara existirà el preu de les taxes segons el valor de l’obra pressupostada per obra o rehabilitació mitjançant comunicació. Aquesta rectificació ha estat aprovada amb els 6 vots favorables d’ERC i l’abstenció dels 5 regidors de CiU.

Ple ordinari a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès el dijous, 30 de juny

El ple d’aquest dijous, 30 de juny, també ha servit per aprovar la modificació de crèdit xifrada en 64.815’06 euros i que inclou suplements de crèdit pel manteniment de la zona esportiva, el pati de la zona educativa, el nou terra del pavelló i l’automatisme de l’entrada de les pistes de tennis, entre d’altres, que es doten amb diners vinguts de subvencions, de baixes d’altres partides i de romanent de tresoreria.

També s’ha aprovat amb el vot de tots els regidors d’ambdós grup municipals el padró d’habitants a 1 de gener de 2016 xifrat en 2.565 habitants, el reglament de la Taula de Dinamització Econòmica, la declaració d’urgència i inajornabilitat per a la convocatòria d’un procés selectiu d’una plaça de tècnica auxiliar de turisme, l’ús de l’escut municipal per al logotip de la Unió Esportiva Prats de Lluçanès, les festes locals per al proper 2017 que seran el dilluns, 23 de gener, i el dilluns, 26 de juny i la memòria per a construir un nou paviment al Pavelló municipal d’esports.

El ple de Prats ha incorporat un punt d’urgència per un país lliure de corrupció que ha estat aprovat per unanimitat, amb els vots de CiU i ERC, i que dóna suport a la dimissió delministre de l’InteriorJorge Fernández Díaz, i Daniel de Alfonsoexdirector de l’Oficina Antifrau de Catalunya, arrel de les converses publicades al diari digital Publico.es.

Recordeu que podeu veure el ple celebrat el dia 30 en aquest enllaç i us podeu informar de la dimissió de la regidora Iolanda Roset des d’aquí.