La fins ara regidora de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès,Iolanda Roset, va renunciar al seu càrrec al final del ple celebrat aquest dijous, 30 de juny, anunciant que la seva successora serà la pradenca Laia Font.

Iolanda Roset havia estat quatre anys a l’oposició en l’anterior legislatura i després d’un any a l’equip de govern va dimitir per motius personals. Segons va explicar al ple, Roset deixa el càrrec per “optar per un camí on la família i la salut passi a ser una prioritat i on trobi el temps necessari per tornar a agafar energia, recuperar-me i seguir endavant amb el mateix impuls que, ara fa un any, junts vam iniciar”.

Després d’un emotiu discurs en què la regidora va agrair el suport i acompanyament a la família, amics, tècnics i companys, va anunciar que la nova regidora prendrà possessió en el proper ple que se celebri tal i com estableix el protocol.

Iolanda Roset durant el seu discurs de dimissió al ple del dijous, 30 de juny de 2016

Al mateix ple, l’alcalde, Isaac Peraire, el regidor de CiU, Jordi Batriu, i Jesús Cañas, cap de llista del PP a les darreres eleccions municipals i assistent com a públic, van agrair públicament a Iolanda Roset la tasca feta per Prats de Lluçanès.

En resposta als agraïments rebuts al llarg de la sessió, Roset va destacar la dura tasca que suposa estar en un consistori i va agrair la feina que s’hi està portant a terme per millorar dia a dia el poble.

Aquí podeu llegir el discurs de comiat de la regidora i en aquest enllaç podeu veure el ple.