Aquest dimarts, 5 de juliol, l’equip de govern de l’Ajuntament de Prats de Lluçanèscomençarà una ronda de quatre assemblees a diferents places del poble per tal d’explicar els projectes que s’han fet, les problemàtiques i reptes en unes reunions obertes als veïns i veïnes.

L’alcaldeIsaac Peraire, ha explicat que amb aquesta iniciativa es vol escoltar als pradencs amb quatre debats oberts i per això es crida un cop més a la participació ciutadana. Per tal de fomentar l’assistència, Peraire remarca que en cadascuna de les assemblees es tractaran temes generals i de la zona en què està ubicada la plaça. A més, es debatrà sobre un tema concret d’interès general diferent en cada assemblea.

Així, el 5 de juliol a la plaça de Catalunya es parlarà de civisme; el 6 de juliol a la plaça de Cal Xiquet s’abordarà la planificació d’espais públics; els residus seran el tema general que es tractarà a la plaça Vella el 12 de juliol, i el 13 de juliol, a la plaça de l’11 de setembre, es parlarà sobre la pèrdua de població. Totes les assemblees començaran a les 9 del vespre.