Les dates nadalenques són especials per a tothom, però sobretot pels nens i nenes. Les situacions socioeconòmiques de les famílies no haurien de significar que els més petits de casa perdin protagonisme durant aquestes festes. Per aquest motiu, un any més, des de les regidories d’Educació i d’Acció Social de l’Ajuntament de Prats,  juntament amb el Casal del Jovent, es torna a organitzar el projecte “Apadrina una Il·lusió”.

“Apadrina una Il·lusió” és una iniciativa nascuda amb l’objectiu que cap infant es quedi sense rebre cap regal la nit més màgica de l’any i, per aquest motiu, es busquen padrins i padrines que vulguin ajudar a fer realitat un dels somnis i il·lusions dels infants del municipi.

Les famílies amb més necessitats econòmiques, juntament amb els seus fills, redactaran una carta pels reis demanant les joguines que més desitgin, essent conscients que el preu no pot ser superior a 20€.  El model de carta es podrà anar a recollir i retornar al Casal del Jovent o a l’Ajuntament abans del 10 de desembre (inclòs).

D’altra banda, les famílies que desitgin apadrinar una carta, hauran d’omplir la butlleta adjunta i fer-la arribar al Casal del Jovent o a l’Ajuntament on se’ls donarà una de les cartes del 10 al 21 de desembre. Els padrins triaran quina de les joguines desitgen comprar i portaran el regal al mateix Casal o Ajuntament. No es donaran dades personals dels infants, només la seva edat.

Els regals s’entregaran del 2 al 5 de gener, ja sigui de forma presencial al Casal del Jovent, o bé, si ho demana la família, els reis mags seran els encarregats d’entregar aquests regals a les mateixes cases.

 Butlleta d’inscripció per ser padrí o padrina.