El diumenge 3 de juny el Centre de dia Bonasort (SAIAR) va celebrar el 10è aniversari des de l’inici del seu funcionament. Per festejar-ho, entre les 11 del matí i la 1 del migdia es van obrir les portes del Centre de dia i es va organitzar una tómbola benèfica amb els treballs manuals que han anat realitzant els usuaris durant aquests anys. Així doncs, qui participava en la tómbola podia aconseguir bosses de tela, davantals, figuretes amb mitja, etc. Els beneficis obtinguts amb la tómbola es destinaran a Osona Contra el Càncer.

També es va decorar el centre, on s’hi va exposar un recull de fotografies dels 10 anys de funcionament, i es va oferir vermut pels assistents.

Avui dimecres 6 de juny, a partir de les 11h, hi haurà esmorzar i l’actuació del grup Jubi‘s. La celebració està oberta a tothom i comptarem amb la visita dels usuaris de la residència.

El Centre de dia és un servei molt ben valorat pels usuaris i familiars, ja que està molt integrat en el dia a dia del poble. Durant l’any realitzen diverses activitats, destacant les sortides i trobades tant amb els usuaris de la residència, com amb els alumnes de les escoles de primària, bressol, de música i l’institut.