Després de l’èxit de la 1a edició del Mercat de 2a mà, el diumenge 26 de novembre de 2017, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, paradistes i l’Ajuntament es van emplaçar a celebrar-ne una 2a edició a la primavera. Així, el pròxim diumenge 10 de juny, se celebrarà una nova edició del Mercat de 2a mà.

Al mercat s’hi poden acollir particulars i associacions oferint joguines, roba, electrodomèstics, material esportiu o infantil, entre molts d’altres materials.

El mercat de 2a mà vol potenciar el consum sostenible i responsable i desenvolupar el concepte d’economia circular millorant l’eficiència de l’ús de recursos i productes mitjançant la pràctica de la “Llei de les 3R“: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

Fes la inscripció de la teva parada a l’Ajuntament de Prats o bé omple aquest document i envia’l a fires@pratsdellucanes.cat.

Tens material esportiu a casa? ?⛸
Encara guardes aquell ? que mai has utilitzat? ?
Acumules molts ? o ? que ja no fas servir?
Aquelles joguines de quan erets petit? ????
Tens un armari amb roba que ningú utilitza????????
Abans de ? dóna una segona oportunitat ♻ als teus objectes! Munta una parada al 1r Mercat de 2a mà de #PratsdeLluçanès per vendre els teus productes ?
? Diumenge 10 de juny de 9h a 14h
?Al carrer Major i a la Plaça de l’Església
Fes la inscripció de la teva parada a l’Ajuntament o a www.pratsdellucanes.cat. És gratuït!