La zona del PP2 de Prats disposarà en les properes setmanes de totes les canalitzacions de gas natural per donar servei a la nova caldera del Pavelló, els vestidors de la zona esportiva, l’Institut i les cases de la zona que fins ara no disposaven d’aquesta font d’energia. Aquestes obres es preveien iniciar i finalitzar el mes de juliol, però l’empresa Gas Natural va paralitzar totes les obres iniciades arreu de l’estat.

Així ho va exposar l’alcalde de Prats, Jordi Bruch, aquest dimecres durant el ple municipal. Bruch, va remarcar que Prats i Cardona són els dos únics municipis de l’estat on Nedgia, l’empresa distribuïdora de gas, està fent canalitzacions en aquests moments.

Segons fonts de Gas Natural, hi ha el compromís d’acabar les obres properament, i ja s’ha començat la canalització des del Pavelló fins a la plaça de la Roca Xica i durant la propera setmana quedarà enquitranada la zona del carrer Mateu Garreta.

Per altra banda, també s’ha tret el cablejat aeri que encara hi havia a la zona del PP2. D’aquesta manera també s’ha complert amb una demanda del veïnat d’aquesta zona.