L’Ajuntament de Prats de Lluçanès ha revalidat el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació pública local. Enguany, l’Ajuntament de Prats ha assolit un 87% de compliment dels índexs que es valoren, augmentant quatre punts percentuals el resultat de l’any passat. En aquesta edició, també, ha augmentat el grau d’exigència per part de l’avaluador. Així, l’Ajuntament ha validat 45 dels 52 indicadors avaluats.

El passat 25 d’abril a les 5 de la tarda va tenir lloc la cerimònia de lliurament del Segell Infoparticipa al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. La regidora de Comunicació i Societat de la Informació, Anna Plans, va recollir el guardó.

Aquesta distinció s’atorga a partir de l’anàlisi realitzat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) i és un reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya: ajuntaments, consells comarcals i diputacions.