La Sala de Plens de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès va acollir aquest dimarts, 12 d’abril, una reunió oberta entre l’equip de govern i els veïns i veïnes del Passeig del Lluçanès per parlar d’aquest espai i els seus usos.

Després de repassar la història i situació d’aquesta via, l’alcalde de Prats de Lluçanès,Isaac Peraire, va explicar que el Passeig és un pulmó del poble, un espai de socialització, d’esbarjo i de dinamització econòmica molt important, motius pels quals es té en compte una visió global de Prats a l’hora de fer una proposta d’usos.

Així, l’equip de govern va explicar la proposta elaborada després de rebre nombroses i diverses opinions, tant del veïnat com de la resta del poble, i que va seguir amb un torn de preguntes, debat i aportacions dels veïns assistents.

La proposta feta, i aprovada durant la reunió, és que el Passeig es converteixi en zona exclusivament de vianants i que es dinamitzi amb diferents elements lúdics, com unes taules de ping-pong, una pista de mini bàsquet, una taula de jocs i un joc al terra.

Per aconseguir-ho, es tancarà l’accés pels cotxes amb una pilona hidràulica, de la que en tindran claus els veïns i serveis interessats.

Paral·lelament a les actuacions en aquesta via principal, que es posaran en marxa abans de la campanya d’estiu, també es milloraran zones com els Jardins del Doctor Grau i la Plaça dels Països Catalans.

Al final de la reunió l’equip de govern va emplaçar a tots els veïns a avaluar els canvis quan faci mig any que hagin entrat en funcionament en una propera reunió a Cal Bach.