Prats de Lluçanès va acollir el passat diumenge, 3 d’abril, la vuitena edició de la Lluçanès Feréstec, segona de l’Open Gran Fons BTT, que ha comptat amb 423 inscrits, 50 més que l’any passat. D’aquests, 288 persones inscrites han acabat el recorregut llarg de 73 quilòmetres i 104 participants han completat el curt, de 39 quilòmetres.

Sortida de la 8a Lluçanès Feréstec

Adrià Noguera, de Buff Pro Team, amb un temps de 3:26:21 i Noemi Moreno, d’ACA Racing, amb 4:32:01 han estat els primers classificats en la categoria masculina i femenina del recorregut llarg. La plata ha estat per Roger Argelaguer, de Fasol Bikes, amb 3:31:55 i Nuria Lauco, de Ravet Bike, amb 4:43:54; i el bronze, per Gerard Minoves, d’Xtrembike, amb 3:35:47 i Inés Rodríguez, de Bike Garraf Pansalud, amb 4:44:29.

Moment en què Adrià Noguera, de Buff Pro Team, guanyador del recorregut llarg de la Lluçanès Feréstec creua la línia de meta

Per la seva banda, Isidro Villora, de Monbtt, i Aina Picas, de Tomàs Bellès, han encapçalat la classificació del recorregut curt amb 1:52:34 i 2:22:09, respectivament.

Han completat el podi en segona posició, Joan Freixa, d’Altitud Bikes, amb 1:52:35 i Aurora Ramos, d’Xtremebike, amb 2:33.39; i en tercera posició, Antonio Ruiz, de Track Team, amb1:52:36 i Virginia Garcia, de Diferentbike, amb 2:41:59.

Corredores del recorregut curt de la Lluçanès Feréstec al seu pas per Sant Marçal de Prats de Lluçanès

El president de la Unió Ciclista del LluçanèsPep Font, s’ha mostrat molt satisfet amb el nombre de persones inscrites i agraeix a tots els participants, propietaris de les finques, col·laboradors i totes aquelles persones que han ajudat de forma desinteressada perquè la cursa funcionés. Font diu que amb la seva implicació, s’ha pogut tirar endavant una nova edició d’aquest raid amb prop de 2.000 metres de desnivell acumulat i assegura que ja es començarà a treballar per a la novena edició.

Pòdium masculí i femení del recorregut llarg de la 8a Lluçanès Feréstec

La cursa, que ha començat i acabat al Pavelló municipal de Prats de Lluçanès, ha recorregut camins i corriols del Lluçanès i segueix amb la bona ratxa dels anys anteriors consolidant-se dins el calendari BTT al nostre país.

Podeu veure les classificacions generals de la cursa llarga aquí i les de la cursa curta enaquest enllaç.