Del dilluns, 25 d’abril, al diumenge, 1 de maigPrats de Lluçanès serà la capital de la Reforma Horària en el sector de la restauració, en una iniciativa pionera que fomentarà la implantació d’uns horaris saludables per una nova cultura del temps com a mesura de llibertat.

Fabián Mohedano, promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària, explica que tal i com està concebut el món fins ara, la jornada laboral sembla marcar la nostra agenda, fet que es veu reforçat pels horaris escolars, pels de l’hostaleria i del món de l’espectacle i fins i tot per la programació televisiva.

Per aquest motiu, i perquè els horaris són una qüestió de salut pública, tothom qui esmorzi de 7 a 9 del matí, dini de dos quarts d’1 a les 2 del migdia i sopi, de 7 a 9 del vespre, en els bars, granges i restaurants adherits a la campanya, que podeu consultar areformahoraria.pratsdellucanes.cat, rebran aperitius, tapes o cafès gratuïts, entre d’altres sorpreses, com explica Isaac Perairealcalde de Prats de Lluçanès.

Així, tothom qui faci els àpats detallats en els díptics de la Reforma Horària i aquí al Bar Canya&TecaCafè Fumanya-Ca la PiliCafè OrientGranja El Bon GustGranja El ContrapàsTaverna El CaminetRestaurant Cal Baumer i Restaurant Cal Quico entraran al sorteig de 10 esmorzars, 10 dinars i 10 sopars per a dues persones.

Montserrat Juvantenyregidora de Promoció del municipi, remarca que per participar al sorteig s’haurà de timbrar el carnet de la Reforma Horària amb tres segells d’establiments promotors i s’haurà de dipositar a una bústia ubicada a les Oficines de Cal Bach abans de les 7 de la tarda del dimecres, 4 de maig.

El sorteig tindrà lloc el mateix dia, a les 7 de la tarda, i els guanyadors es donaran a conèixer a través del web i les xarxes socials de l’Ajuntament.