Dimecres 23 de setembre a dos quarts de vuit del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament es presentarà la Taula d’Igualtat de Prats de Lluçanès en una sessió oberta a tots els pradencs i pradenques que combinarà la presencialitat i la participació telemàtica.

Aquest òrgan consultiu de la regidoria d’Igualtat de Prats de Lluçanès té com a objectiu reflexionar, debatre i treballar per la igualtat de drets i oportunitats de totes les persones sense distinció de la seva identitat de gènere o la seva orientació sexual i afectiva.

Durant aquesta primera sessió, es nomenaran els membres de la Taula d’Igualtat, s’establirà el calendari de reunions i s’exposaran quines són les funcions i objectius d’aquest òrgan.

Finalment, també es donaran a conèixer les primeres propostes de treball, entre elles, la campanya “No en passem ni una” per tal de fomentar les adhesions d’entitats i associacions al protocol contra les agressions sexuals en entorns d’oci o la diagnosi i disseny del Pla Intern d’Igualtat de l’ajuntament de Prats de Lluçanès. També es començarà a treballar el protocol “Deure d’intervenció”, així com un pla per fer efectiu que totes activitats culturals, festes, fires i mostres de tradició popular del nostre municipi siguin lliures  de sexismes, masclismes o de qualsevol tipus d’element discriminatori o ofensiu.

Per tal que es garanteixin totes les mesures de seguretat i aforament, cal que les persones interessades s’inscriguin prèviament al correu electrònic igualtat@pratsdellucanes.cat fins al dilluns 21 de setembre, dia inclòs, i se’ls enviarà un enllaç perquè hi puguin participar telemàticament.

Les persones assistents presencialment es donaran a conèixer via correu electrònic i caldrà que segueixin les mesures de prevenció habituals, com l’ús de la mascareta i el distanciament social amb la resta de persones.