Signatura del contracte de gestió i manteniment de la zona esportiva, amb la secretària, Anna Clària, el nou responsable, Mies Picas i l’alcalde Jordi Bruch

Aquesta setmana s’ha formalitzat la concessió del servei de dinamització, gestió, manteniment i neteja de les instal·lacions esportives de Prats, que inclouen el Pavelló esportiu, la piscina municipal, el camp de futbol, la pista de pàdel, la sala polivalent i el servei de bar de la piscina i del camp de futbol de Prats de Lluçanès.

La concessió ha estat adjudicada al pradenc Mies Picas per un període de dos anys, prorrogable a dos anys més.

Picas substituirà David Jarque, responsable del manteniment de la zona durant els darrers anys.

El regidor d’Esports, Josep Vilà, remarca que la nova concessió, que ha seguit tots els criteris de transparència, té l’objectiu de millorar l’eficiència i l’eficàcia en la gestió i el manteniment de la zona esportiva i la sala polivalent de Prats.

A partir d’ara el bar restaurant de la zona esportiva oferirà esmorzars de forquilla, també un menú diari i un menú els caps de setmana, tant al migdia com al vespre.

Així doncs, l’horari d’obertura serà dilluns d’11 del matí a 4 de la tarda, dimarts, dimecres i dijous de les 8 del matí i fins a la finalització dels entrenaments. Divendres i dissabte estarà obert de 8 del matí a 11 del vespre i diumenge, de 8 del matí i fins a la finalització de la jornada esportiva. El telèfon per fer reserves és el 637583009.