Quan s’enceta el mes de juny ja estem més a prop de la celebració de les esperades Festes de Sant Joan i els Elois.  

Des de les Festes dels Barris fins als actes posteriors als Elois, un any més, s’ha creat un programa que uneix tradició, cultura i festa.

Els actes arrencaran a principis de juny a cadascun dels barris, i els plats forts arribaran amb la 25è Trobada Gegantera, la revetlla de Sant Joan o l’arribada de la Flama del Canigó.

El dia de Sant Joan, se celebrarà la 41a edició del clàssic Cros de Sant Joan. A la nit de diumenge, l’encesa del Petardàs donarà el tret de sortida a la cercavila i la marxa de torxes que acabarà amb el tradicional Contrapàs. El dimarts, 25 de juny, dia dels Elois, festejarem un any més la gran passada de carreters, mules, cavalls, ases i carruatges, la ballada del Contrpàs, i les curses al camí de Sant Sebastià amb cavalls. 

Des de l’ajuntament volem agrair a totes les persones que les fan possible, des de l’organització de cadascuna de les activitats fins a tothom que hi participa.

A continuació, podeu veure tota la programació de les Festes dels Barris i de les Festes de Sant Joan i els Elois 2019 (o bé descarregar-vos el programa AQUÍ):