L’Ajuntament de Prats de Lluçanès convoca per segon any consecutiu la línia d’ajuts per a actuacions de rehabilitació sobre habitatges desocupats de Prats de Lluçanès que es destinin al lloguer.

L’objectiu dels ajuts econòmics és reduir la presència d’immobles desocupats al municipi i vetllar pel bon estat de conservació i manteniment del parc d’habitatges del municipi.

Concretament s’hi destinaran 6.000 euros del pressupost vigent. Segons ha detallat el regidor d’Habitatge, Ferran Chacón ‘es finançarà el 15% de la reforma amb un màxim de 500 euros per habitatge, amb l’objectiu de fer créixer el mercat d’habitatges a Prats i facilitar el lloguer’.

En poden ser beneficiàries totes les persones que siguin propietàries d’habitatges ubicats al municipi, que hagin reformat un habitatge per arrendament i efectivament, l’hagin arrendat durant el període de l’any 2021.

Les persones interessades poden presentar les sol·licituds fins a finals d’aquest any, al registre d’entrada de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Les sol·licituds seran avaluades per ordre de presentació, a mesura que els expedients siguin complets, i s’aniran resolent fins l’exhauriment del crèdit pressupostàriament disponible per a la subvenció d’aquestes actuacions.

Consulta les bases completes de la subvenció aquí.

Per a més informació, podeu trucar el telèfon de l’Ajuntament 93 856 00 01 o enviar un correu electrònic a ajuntament@pratsdellucanes.cat.