Tal com es va declarar el passat mes de setembre al Ple municipal, Prats és municipi antifeixista. En aquest sentit, fa unes setmanes la Societat de Caçadors de Prats de Lluçanès, va demanar al consistori si podia disposar d’un espai per fer una xerrada sobre la situació de la caça al nostre territori, després que rebéssin una proposta d’un grup que ho volia exposar.
La Societat de caçadors ens ha fet saber que no tenia constància de la vinculació d’aquest moviment polític amb l’extrema dreta, i que des d’aquest moment, com a entitat, trenca qualsevol tipus de relació amb aquest grup.

Des de l’Ajuntament s’exposa que a dia d’avui, no hi ha registrada cap instància demanant un espai municipal i es desmenteix que s’hagi cedit l’Espai a la Societat de Caçadors de Prats de Lluçanès per acollir la xerrada que surt anunciada a través de diferents xarxes socials.

Com a municipi antifeixista ni l’Ajuntament de Prats de Lluçanès ni la Societat de Caçadors de Prats de Lluçanès donen suport, ni en donaran, a una associació, entitat o partit vinculada a un partit feixista.

Un cop més es demana que no es contribueixi a fer difusió de comunicacions falses o no contrastades en canals oficials.