El passat 17 de novembre es va celebrar l’onzena edició del Cros Escolar de Prats de Lluçanès. Una matinal atlètica marcada pel bon temps i la bona participació amb un total de 130 atletes d’arreu de la comarca i rodalies.

A les 11h es donava el tret de sortida a la primera cursa de la matinal, amb un circuit de 2.000m els Cadets M i Infantils M realitzaven dues voltes al circuit gran. El guanyador de la cursa va ser l’atleta Guillem Vilarmau de l’Institut Castell del Quer de Prats de Lluçanès. Seguidament es va donar sortida a la categoria Cadet F on hi havia presència de les atletes locals Nora Boix i Rim Hoaurigui que van quedar segona i tercera respectivament, representant l’Institut Castell del Quer de Prats de Lluçanès i també sobre un circuit de 2.000m.

En la categoria Infantil F la Núria Sañas de l’Escola Lluçanès/CA Vic va quedar 4a i en la categoria Aleví M també en 4a posició el pradenc Eloi Tornamira de la FEDAC Prats. A les 12:10h es donava sortida a una de les curses més nombroses de la jornada amb el guanyador local Marc Boix de l’Escola Lluçanès/CA Vic en categoria Benjamí M i la guanyadora en categoria femenina Queralt Sañas de l’Escola Lluçanès/CA Vic.

En la categoria Prebenjamí M tot i no pujar cap atleta del Lluçanès al podi cal destacar que la meitat dels corredors eren del Lluçanès i van córrer una volta de 400m. En la categoria femenina va pujar al podi en tercera posició l’atleta de Sant Boi de Lluçanès Valentina Sauquet en representació de Comptes La Cambra/CA Vic.

Per finalitzar la jornada matinal es va realitzar la cursa dels més petits, que per gran afluència de corredors i corredores es van separar en dues curses, una per nens i nenes fins a P3 i la segona cursa per nens i nenes de P4. Al finalitzar la cursa tots els petits va tenir una medalla de recordatori.

L’entrega de premis la va formalitzar Josep Vilà, regidor d’esports de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès i representants de l’Ampa Escola Lluçanès i FEDAC Prats com a organitzadors de l’esdeveniment esportiu amb la col·laboració del Consorci del Lluçanès, la Diputació de Barcelona i el Consell Esportiu d’Osona.

Podeu veure totes les fotografies de la jornada en aquest enllaç.