El dissabte, 17 de juny, Prats de Lluçanès acull la 48a Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya, amb la participació de desenes de colles i centenars de bastoners d’arreu del país. La jornada organitzada pels Bastoners Estelladors de Prats i l’Ajuntament ofereix un ventall d’activitats culturals gratuïtes per a tothom durant tot el dia. Descarrega’t el programa sencer aquí.

A 2/4 d’1 del migdia, a la plaça de l’Església, tindrà lloc el concert amb l’Escola de Música i Arts del Lluçanès i la ballada dels Estelladors de Prats. A partir de les 3 de la tarda, a la zona esportiva, es preveu l’arribada de les colles vingudes de diferents punts del país.

A 2/4 de 5 de la tarda, al mateix lloc, hi haurà la concentració de les colles. Seguidament, a les 5 de la tarda, es donarà el tret de sortida a la cercavila, que acabarà a 1/4 de 8 del vespre, a la plaça Nova, amb la ballada final i l’entrega de records per a totes les colles participants.

A les 10 del vespre, al pavelló municipal, hi haurà el ball de folk amb els Rustiks de Vallcebre. Més tard, a 2/4 d’1 de la nit, al mateix lloc, concert de versions amb la Dalton Bang i discomòbil amb DJ Pau Castaño.