En aquesta tercera convocatòria d’ajudes a les empreses i comerços del poble s’han presentat 10 sol·licituds, de 7 empreses diferents. Aquestes s’han beneficiat de les subvencions per a la modernització d’establiments i foment de l’ocupació promogudes des de la Regidoria de Promoció del Municipi i la Taula de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Prats.

En la convocatòria s’han destinat 4.069,12 euros, desglossats en 4 ajuts per a empreses que creen ocupació i 6 ajuts per a empreses que promouen la modernització dels establiments , per a la renovació de l’interior, per a la introducció de noves tecnologies o per la modernització de la maquinària.

De cara el 2019 el consistori preveu seguir treballant en aquesta línia i tornarà a destinar 5.000 euros del pressupost per aquest tipus de subvencions. Properament es publicaran les bases, amb una novetat: s’eliminen les restriccions segons el tipus de comerç, per tant, la nova convocatòria estarà oberta a tots els sectors comercials i empresarials.