Amb l’arribada de les festes de Nadal se celebra el 39è Concurs d’Aparadors de Nadal, obert a tots els comerços de Prats. La durada del concurs és del 15 de desembre al 6 de gener de 2020.

La visita del jurat, format per experts en decoració, belles arts i comunicació, s’efectuarà 19 de desembre entre les 2/4 de 6 de la tarda i les 8 del vespre. D’aquesta manera, els establiments que no tinguin els aparadors visibles i il·luminats dins de l’horari de visita, no seran considerats per a la concessió dels premis. Els establiments que el dia de la visita no tinguin decorat l’aparador tampoc seran avaluats pel jurat.

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès atorgarà 3 premis, mitjançant el jurat qualificador:

– Aparador amb més qualitat artística.

– Aparador més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

– Aparador que reflecteixi millor les tradicions catalanes nadalenques.

Els guanyadors de cada categoria s’emportaran una experiència gastronòmica i un lot de productes del Lluçanès.

En aquest enllaç podeu descarregar-vos les bases de participació.

Enguany, i com a novetat, el concurs d’aparadors es complementarà amb el concurs de balcons i espais exteriors, on podrà participar tota la ciutadania de Prats. L’objectiu del concurs és mantenir viva les tradicions nadalenques i potenciar la visualització de les tradicions catalanes com els tions o els pessebres als balcons i espais visibles del poble.

Com a condicions de participació, l’espai ha d’estar engalanat del 14 de desembre al 6 de gener. El jurat estarà format per a persones expertes en decoració, belles arts i representants d’entitats.

Així doncs, s’atorgaran dos premis:

– Ornamentació que reflecteixi millor les tradicions catalanes nadalenques

– Ornamentació més sostenible i respectuosa amb el medi ambient

La persona guanyadora de la primera categoria s’emportarà una experiència gastronòmica i la de la segona, un lot de productes del Lluçanès.

Totes les persones interessades han de confirmar la seva participació escrivint un correu electrònic a comunicacio@pratsdellucanes.cat abans del divendres, 13 de desembre de 2019.

En aquest enllaç podeu descarregar-vos les bases de participació.

L’entrega de premis dels dos concursos serà el 22 de gener, coincidint amb la Festa Major de Sant Vicenç.