Un total de 180 persones van participar en la Festa d’Homenatge a la Gent Gran de Prats de Lluçanès 2017. Va ser el passat diumenge 1 d’octubre, en una jornada que es va allargar des de les 12 del migdia fins ben entrada la tarda.

L’homenatge va començar al migdia amb la missa a l’Església Parroquial de Sant Vicenç. Va ser cantada per la Coral Sant Jordi de Prats de Lluçanès, i Ramon Besora i Anna Viñas van organitzar les pregàries i les ofrenes. L’ofrena, com ja és habitual en aquesta celebració, hi van participar conjuntament gent gran i els hereus i pubilles de Prats. Així, hi van col·laborar Valentí Soler, Montserrat Sobre, Corona Vall i Rosa Riera i per part dels Hereus i Pubilles van ser Mariona Font, Marta Naranjo, Mar Pujol i Sergi Costa.

Seguidament, el Pavelló Municipal va acollir el dinar, que va ser gratuït pels majors de 65 anys residents al municipi. El menú va ser de paella d’arròs, mandonguilles amb sípia i pastís.

En aquesta ocasió es va homenatjar Alfonso Ballús i Consol Serrra, de 90 i 93 anys respectivament, per ser les dues persones més grans de la Festa i que no havien estat reconeguts anteriorment. Tots els participants van ser obsequiats amb un clauer de fusta dels Traginers.

Finalment, el grup Els Tranquils van oferir un concert de tarda. També, havien beneït la taula.

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès agraeix a tothom qui hi va participar i col·laborar.