Aquest dissabte, 7 de maig, l’Escola Bressol Municipal La Pitota va obrir les seves portes amb gran afluència de públic en què es van mostrar els serveis del centre i les instal·lacions a totes les famílies interessades.

El pati de l’escola és la zona que ha viscut més canvis a nivell d’infraestructures. S’hi han plantat arbres, s’ha arreglat el sorral i s’hi ha instal·lat una caseta de fusta que ha restaurat labrigada municipal i que ha cedit l’Escola FEDAC Prats, una cessió que s’agraeix des de l’equip de govern.

La Pitota, segons ha informat la seva directora, Mercè Riera, ha augmentat una línia per tal de poder satisfer les demandes de les famílies interessades. Així, la capacitat per a 61 nens i nenes se separa en els següents grups i ràtios: 8 nens i nens de 0 a 1 any; 26 nens i nenes d’1 a 2 anys separats en dos grups de 13; i un grup de 20 nens i nenes de 2 a 3 anys.

Definida com una escola catalana, oberta i inclusiva, La Pitota segueix una pedagogia de treball centrada en l’infant: Participativa, activa i constructivista. L’infant és el protagonista del seu propi aprenentatge, per tant, es parteix de l’aprenentatge significatiu i del seu propi interès.

Cal recordar que la matrícula a l’Escola Bressol municipal està oberta durant tot el curs escolar i es pot demanar més informació a les oficines municipals en horari d’atenció al públic.

Aquí podeu descarregar-vos un díptic informatiu de l’Escola.