El diumenge vinent, 15 de maig, torna el Mercat de Cooperatives escolars del Lluçanès, en el marc del projecte CUEME, cultura emprenedora a l’escola. Les parades de productes artesans es trobaran al carrer Major i a la plaça de l’Església de Prats durant tot el matí, de 10 a 1.

Les cooperatives CoopHeurom (Escola Heurom de Perafita), Àgils pel planeta (Escola La Forja d’Alpens), CoopAurora (Escola Aurora de Sant Boi), Gafarronaires (Escola Gafarró de Lluçà), Cracks (Escola Terra Nostra d’Olost), Ecocrafts (Escola FEDAC de Prats) i Artem (Escola Lluçanès de Prats) formades per 110 alumnes de cicle superior viuran un dels moments culminants del projecte en el qual porten treballant des del principi de curs tot posant a la venda els seus productes i serveis.

Totes elles han elaborat productes artesanals que han seleccionat després de fer un estudi de mercat i analitzar quins tindrien millor acollida.

L’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Jordi Bruch, i la regidora de Comerç, Montserrat Juvanteny, agraeixen la participació dels nens i nenes de les diferents escoles del Lluçanès al mercat de Prats, ja que a través d’aquesta acció s’aconsegueix dinamitzar el mercat setmanal.

El projecte CUEME de la Diputació de Barcelona es coordina a través del Consorci del Lluçanès.