L’alumnat de 5è de primària de l’Escola Lluçanès ha guanyat el primer premi de la 6a edició del Concurs Tísner de Jocs de Català amb el joc ‘Les frases desfetes’. El joc inclou un bon recull de frases fetes i incorpora també tres frases fetes típiques de Prats.

Aquest diumenge els nens i nenes, acompanyats de representants de l’escola s’han desplaçat fins a Sabadell a la carpa del circ de l’Estruch per presenciar l’acte d’entrega presentat pel Mag Lari i que va comptar amb la participació de la cantant Suu i el grup musical Buhos.

Al concurs hi han participat més de 100 jocs de taula creats per les escoles de Catalunya, la Comunitat Valenciana i la Catalunya Nord.

El premi inclou un taller de màgia a càrrec del Mag Lari que visitarà l’escola el 16 de juny. A més, el joc ‘Les frases desfetes’ també estarà exposat al Museu del Joguet de Figueres.

L’objectiu del Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català, adreçat als alumnes de 5è i 6è de primària de totes les escoles dels territoris de parla catalana, és que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana creant el seu propi joc.