El carrer Major de Prats es tornarà a omplir aquestes festes de Nadal de pessebres i tradició amb la celebració de la segona edició de la Mostra de Pessebres als locals buits del carrer Major. La iniciativa transversal creada des de la regidoria de Comerç, Cultura i Festes té l’objectiu de seguir potenciant les tradicions artístiques i artesanals, com és el pessebre, i al mateix temps omplir de vida els locals comercials buits del centre del poble per fomentar-ne la seva dinamització.

Tal i com explica el regidor de Cultura, Jordi Batriu, la mostra celebra una nova edició després de la “bona acollida de l’any passat, en què la iniciativa va permetre dinamitzar l’eix comercial del poble, tot mantenint vives les tradicions més arrelades.”

El disseny, la temàtica i els materials utilitzats per a fer-los són totalment lliures i es podran veure des del 12 de desembre al 6 de gener.

Els artistes que hi vulguin participar hauran de posar nom al pessebre i escriure una breu sinopsi explicant l’obra per poder-ne editar un díptic-plànol promocional. Aquesta informació s’haurà de fer arribar a festes@pratsdellucanes.cat abans de l’1 de desembre de 2020, dia inclòs.

Totes les persones interessades en participar en aquesta segona mostra de pessebres han de confirmar la seva participació escrivint a festes@pratsdellucanes.cat abans del dijous, dia 26 de novembre de 2020, dia inclòs. Les persones participants rebran un obsequi de productors i elaboradors locals.

Es recomana que l’artista confeccioni el pessebre prèviament per poder-lo instal·lar al local corresponent abans del 12 de desembre de 2020 (s’adaptaran les dates i hores d’instal·lació en funció de la disponibilitat de les persones creadores).

Podeu consultar les bases completes aquí.

La programació de la mostra es pot veure alterada en funció de com evolucioni la pandèmia.