Les dues escoles d’infantil i de primària de Prats de Lluçanès, l’Escola FEDAC Prats, concertada, i l’Escola Lluçanès, pública, tenen preparades les seves jornades de portes obertes per tal de donar a conèixer les seves instal·lacions i projectes de cara al nou període de preinscripcions que començaran el proper 30 de març fins el 7 d’abril, tal i com podeu llegir aquí.

L’escola concertada del poble obrirà les seves portes el proper diumenge, 28 de febrer, en què d’11 del matí fins a les 2 del migdia es podrà fer un recorregut per a tota l’escola. A més, a les 11 del matí s’oferirà una xocolatada; a les 12 del migdia, un taller de batucada al pati; a tres quarts d’1 del migdia, un taller de country a la plaça de l’Església i a més es realitzarà un concurs de selfies i jocs gegants.

Per altra banda, l’escola pública de Prats de Lluçanès obrirà les seves portes del 14 al 18 de març i del 29 de març a l’1 d’abril per tal de donar conèixer les instal·lacions de l’escola i mostrar com s’hi treballa a tothom qui hi estigui interessat.

A més, segons informa l’equip directiu de l’Escola Lluçanès, el dimarts, 29 de març, a les 4 de la tarda tindrà lloc una reunió informativa per a les noves famílies a la Biblioteca del centre.

La jornada de portes obertes de l’Escola Lluçanès amb activitats i tallers relacionats amb l’animació a la lectura tindran lloc el diumenge, 3 d’abril, de 5 a 7 de la tarda.

Des de la direcció de l’Escola FEDAC Prats també s’ha informat que els propers 4, 5 i 6 d’abril l’escola estarà oberta per veure com s’hi treballa.