Els alumnes de 5è de l’Escola Lluçanès i els de 6è de l’Escola FEDAC Prats van participar a la cinquena edició de la mostra Petxa-Kutxa d’Osona el passat dijous i divendres, 25 i 26 de febrer, respectivament, en què hi van assistir 15 centres de la zona.

Seguint les bases de l’entitat organitzadora, el Centre de Recursos Pedagògics d’Osona, ambdues escoles van presentar dos treballs cadascuna.

Alumnes de 5è de l’Escola Lluçanès presenten Els Cetacis

Així, els alumnes de l’escola pública van presentar Els cetacis en llibertat i captivitat i Els animals en perill d’extinció, i els de la concertadaEl modernisme i Job shadowing in action.

Les jornades van celebrar-se a a l’Espai de Cinema i Teatre de Vic amb l’objectiu de millorar la capacitat comunicativa dels estudiants per tal d’aprendre a estructurar bé els missatges, utilitzar correctament les imatges, saber planificar un discurs i expressar-se correctament en públic.

Alumnes de 6è de l’Escola FEDAC Prats presenten El Modernisme

La presentació va ser fruit del treball dels alumnes en la creació de presentacions en formatPetxa-Kutxa, és a dir, una vintena de diapositives explicades en 20 segons cadascuna d’elles.

Des de l’equip directiu dels dos centres escolars d’infantil i primària de Prats de Lluçanès es vol agrair l’esforç portat a terme per l’alumnat i agrair a les famílies el seu suport i a l’organització de l’acte. A més, valoren l’experiència com a molt positiva i que els diferents alumnes ho fan fer molt bé.