El cicle cultural Intrús, Jazz pel Forat del Pany, arriba a Prats diumenge vinent, dia 27 d’octubreL’Escorxador públic, més conegut com el Matadero, obrirà les portes per acollir el concert de Jaume Llombart.

Jaume Llombart, nascut a Igualada l’any 1980, és un dels referents de la nova generació de músics de casa nostra,  presenta el seu treball com a solista, el primer àlbum d’una col·lecció monogràfica de la discogràfica Underpool titulada S o L o, dedicada exclusivament als solos instrumentals.

Llombart tocarà a les 12 del migdia dins del cicle cultural Intrús, Jazz pel Forat del Pany que “uneix el patrimoni del Lluçanès amb música i gastronomia del territori”, tal com exposa el regidor de Cultura, Jordi Batriu.

L’associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula es fa càrrec de l’espai de gastronomia i beguda del cicle Intrús. Amb el cost de l’entrada us podreu beneficiar d’un petit tast gratuït de productes locals del Lluçanès.

Es poden comprar entrades anticipades fins a 24 hores abans del concert per un preu de 6€ en aquest enllaç.

El mateix dia, a partir d’una hora abans de l’inici del concert, també es podran comprar entrades a taquilla a 8€ (menors de 6 anys gratuït).

Per a més informació, consulteu: https://www.llucanes.cat/intrus-jaume-llombart/