Prats de Lluçanès ha assolit per primer cop el 100% de compliment dels indicadors Infoparticipa a la transparència i qualitat de la comunicació pública, augmentant vuit punts percentuals el resultat de l’any passat. D’aquesta manera s’han obtingut els 48 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Prats és doncs, un dels 36 municipis, dels 947 que hi ha a Catalunya, que ha obtingut la major puntuació dels guardons i un dels 5 municipis de les comarques d’Osona i el Lluçanès en aconseguir-lo.

El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques en els webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i diputacions.

L’acte de lliurament dels guardons havia de celebrar-se el dia 31 de març, a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, però davant la situació actual, l’organització va ajornar l’acte.

Podeu consultar el Mapa Infoparticipa aquí.