Des del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) s’ha creat una infografia sobre com donar-se d’alta com a demandant d’ocupació, un pas obligat per gestionar la prestació d’atur amb el SEPE. A més, si t’afecta un ERTO o un ERO facilitaràs els tràmits a l’empresa quan gestioni el teu atur.

Et pots donar d’alta com a demandant d’ocupació al web del SOC, on tens la possibilitat d’omplir el formulari dissenyat en línia o l’accés al telèfon gratuït 900 800 046, així com els enllaços a webs on hi consta també aquesta i d’altra informació d’especial interès en aquests moments.

A la pàgina web del SOC podeu trobar informació adreçada a les entitats, a la ciutadania, a les empreses i també un apartat de normativa on s’hi reflecteix tota la normativa aprovada en relació amb l’afectació del COVID-19.

Als següent enllaç podeu trobar informació sobre els ERTO i ERO elaborada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

D’altra banda, també hi ha oberta una borsa de treball d’emergència Covid-19 per a cobrir les vacants dels centres assistencials públics o privats de Catalunya. Trobareu més informació al següent enllaç.

També està oberta la borsa de treball de la campanya agrària 2020.