Moltes gràcies a totes les voluntàries del Lluçanès que incansablement dediquen el seu temps a procurar material de protecció a sanitaris, residències, botigues, allà on faci falta.

Dies diferents, d’incertesa, d’oportunitats i de valors….. Portem gairebé un mes de confinament per culpa d’aquest terrible virus anomenat Covid-19. Són dies complicats per la duresa del moment i molt incerts per com anirà tot quan tornem a poc a poc a la normalitat, perquè RES serà com ABANS.

En aquests moments difícils cal ser positius perquè sabem que, malgrat la situació, hem de creure que TOT ANIRÀ BÉ! Per responsabilitat tots hem de quedar-nos a casa, és la millor manera en què podem fer front al Covid-19. També podem participar de les moltes accions de voluntariat que s’estan duent a terme des del nostre municipi.

La crisi actual està impactant de manera diferent a cada persona i a cada llar. Alguns pateixen la malaltia, altres pateixen el dol per la pèrdua d’alguna persona estimada i d’altres pateixen la pèrdua de feina. Són moments difícils per a molts.

Malgrat tot, no podem oblidar-nos de les pradenques i els pradencs que ara es puguin trobar en una situació de vulnerabilitat social, econòmica o educativa. S’ha de donar resposta a les diferents necessitats personals i familiars perquè ningú quedi enrere.

En aquesta crisi fem costat a l’equip de govern i fem les aportacions que pensem que poden ajudar, sempre per sumar esforços. Hem demanat més ajuda pels sectors vulnerables i informació pública i compartida sobre la situació sanitària diària o setmanal dels casos al nostre municipi.

No ens oblidem de totes les pradenques i pradencs que dia rere dia treballen per tots nosaltres i els hi agraïm tota la feina que fan, perquè malgrat tot hi són cada dia.

Malgrat aquest confinament, desitgem que passeu una bona Pasqua i voldríem que aquesta crisi acabes, per ben aviat tornar-nos a trobar pels carrers i les places de Prats.