Aquest dijous 21 de maig, a les 8 del vespre, s’emetrà una sessió especial de Prats Sofà per exposar el Pla de Xoc econòmic i el servei d’assessorament i atenció per a empreses i autònoms que s’ha impulsat des de Creacció, l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement d’Osona. A més es donarà a conèixer l’assessorament que dona el Consorci del Lluçanès i els ajuts que ofereix l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

L’objectiu és explicar el nou servei d’assessorament i atenció especial i resoldre tots els dubtes a les persones treballadores autònomes i empreses. La sessió serà en directe i es podran fer preguntes a través del xat de la xerrada, que es podrà seguir al Canal de Youtube de l’Ajuntament de Prats, i també mitjançant el whatsapp municipal.

A la xerrada hi intervindran la directora de Creacció, Núria Macià, els tècnics de Creacció, Pep Campàs i Carme Sáez, l’alcalde de Prats, Jordi Bruch, el tècnic de Promoció Econòmica del Consorci del Lluçanès, Joan Rubiralta, i la tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Prats, Irene Palou.