Creacció, l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement d’Osona ha activat un nou servei d’assessorament i atenció especial Covid-19 per empreses i autònoms d’Osona i el Lluçanès per ajudar a buscar possibles solucions en tres principals àmbits: l’anàlisi de tresoreria, la detecció noves oportunitats i la transformació digital.

El pla de xoc de Creacció preveu, per una banda, l’anàlisi de la tresoreria amb un anàlisi econòmica i financera i del pressupost de tresoreria, l’estratègia negociadora amb els bancs i les recomanacions per a la sostenibilitat financera del negoci.

En segon lloc, la detecció de noves oportunitats amb l’anàlisi dels mercats actuals (com han canviat i mesures per a adaptar-se als canvis), la detecció de noves propostes de valor i la identificació de noves maneres de generar ingressos.

I finalment, l’àmbit de transformació digital on s’analitzen les necessitats concretes i es busquen recursos que puguin donar-hi solució, ja sigui mitjançant un acompanyament breu, la realització de formacions específiques o bé facilitant el contacte amb proveïdors del sector TIC de la comarca.

Les empreses i autònoms que s’hi vulguin acollir poden contactar amb Creacció a través del seu web, www.creaccio.cat o bé del correu electrònic empresa@creaccio.cat o al telèfon 93 881 55 33.

Àgora Opinió: Efectes del Covid-19 a mitjà termini sobre l’economia catalana

Dimecres 20 de maig, dins el marc d’Àgora d’Opinió, el fòrum de debat de Creacció, s’emetrà a la conferència ‘Efectes del COVID-19 a mitjà termini sobre l’economia catalana’ a càrrec deJosep Oliver, Catedràtic emèrit d’Economia Aplicada de la UAB. La sessió es podrà seguir a través de la plataforma Zoom. Inscripcions en el següent formulari.  

Si vols estar informat de les mesures que es van publicant per fer front a la situació de crisi sanitària et pots donar d’alta al butlletí de Creacció a través d’aquest enllaç.