Com tots sabem, estem vivint uns moments complicats, on les desigualtats socials i econòmiques estan cada vegada més presents en el nostre entorn. Per aquest motiu, des de les regidories d’Acció Social, Educació i Joventut de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès continuem amb la campanya “Apadrina una il·lusió”.

Les dates nadalenques són especials per a tothom, però sobretot pels nens i nenes. “Apadrina una Il·lusió” és una iniciativa nascuda amb l’objectiu que cap infant es quedi sense rebre cap regal la nit més màgica de l’any i, per aquest motiu, es busquen padrins i padrines que vulguin ajudar a fer realitat un dels somnis i il·lusions dels infants del municipi.

Les famílies amb més necessitats econòmiques, juntament amb els seus fills de 0 a 10 anys, redactaran una carta pels reis demanant les joguines que més desitgin, essent conscients que el preu no pot ser superior a 20€. El model de carta ja està disponible a Cal Bach i també es pot descarregar aquí. Caldrà retornar-la abans del dilluns, 14 de desembre (inclòs). Posteriorment, els serveis socials municipals seran els encarregats de validar la sol·licitud.

Les famílies que desitgin apadrinar una carta, hauran d’omplir la butlleta adjunta i fer-la arribar a Cal Bach on se’ls donarà una de les cartes. Triaran quina de les joguines desitgen comprar i portaran el regal a Cal Bach del 14 al 22 de desembre. No es donaran dades personals dels infants, només la seva edat.

Els regals s’entregaran els dies 30 de desembre i 4 de gener (de 8 del matí a 1 del migdia), de forma presencial a Cal Bach.