Il·luminar el tram del camí del cementiri cap al Santuari de Lurdes ha estat la proposta guanyadora de la segona edició dels pressupostos participatius de Prats de Lluçanès que han tingut una participació del 15,3% (355 vots).

Amb 195 vots és la que ha rebut més suport per part dels pradencs i pradenques que han votat en els pressupostos participatius d’enguany. Així doncs els 12.000 euros s’invertiran en la seva totalitat a il·luminar amb uns 15 punts de llum el camí que uneix el cementiri amb Lurdes. Es preveu que es col·loquin fanals d’autoconsum amb plaques solars i acumuladors de bateria en un tram que té una llargada d’uns 300 metres.

El segon projecte amb més suports (125 vots) ha estat la proposta d’instal·lar càmeres de seguretat per millorar el civisme. En tercer lloc ha quedat la proposta d’ampliar el camí educatiu i zona de lleure a l’avinguda de Rafael Casanova (94 vots).

El regidor de Participació, Isaac Romero, valora molt positivament els resultats de la segona edició dels pressupostos que han comptat amb una participació de 3 punts més respecte a la primera edició (12,2%). Romero agraeix la implicació dels pradencs i pradenques que han participat en aquesta segona edició dels pressupostos que afavoreixen la qualitat democràtica local.

Del 19 de juliol al 31 d’agost, els pradencs i pradenques han votat i escollit entre els 11 projectes finalistes de forma telemàtica al web participacio.pratsdellucanes.cat i presencialment, a Cal Bach en horari d’oficina i a la parada del mercat dels diumenges.

Podeu consultar els resultats de la votació al següent enllaç.