L’escola bressol municipal La Pitota ha engegat motors aquest dilluns 6 de setembre amb 40 infants matriculats, malgrat hi ha matrícula oberta tot l’any. De moment, són 3 infants a 0 a 1 anys, 18 infants de 1 a 2 anys (repartits en dues aules) i 19 infants de 2 a 3 anys.

Cal destacar que els grups són estables amb dues acompanyants en cada un d’ells. Els pares i mares han d’accedir a l’escola bressol amb mascareta i peücs. També es facilita gel hidroalcohòlic a les entrades. Com a novetat, aquests curs està permesa l’entrada de dues famílies a l’aula i l’acompanyament dels germans dels infants fins a la porta de l’aula de referència.

Els grups mai coincideixen en els espais comuns com pot ser el jardí de l’escola bressol, excepte els Bastoners i Traginers que formaran un únic grup de convivència i, per tant, es podran agrupar en moments puntuals del dia. Es té en compte la higiene i desinfecció dels espais i materials constantment.

La regidora d’Educació, Vanessa Gómez, agraeix a la comunitat educativa la responsabilitat i el compromís davant les mesures que tenen l’objectiu de continuar garantint un servei de qualitat.

Podeu consultar el pla de reobertura de La Pitota amb totes les mesures de seguretat aquí.