Els 8 projectes finalistes dels primers pressupostos participatius de Prats es presentaran dilluns vinent 19 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre, en una audiència pública que es podrà seguir telemàticament a través del canal de Youtube de l’Ajuntament, PratsTV.

Tal i com exposa el regidor de participació, Isaac Romero a la presentació es donaran a conèixer els detalls de cada projecte i s’explicarà tot el procés a seguir per votar-los.

Del 20 d’octubre al 13 de novembre, els pradencs i pradenques podran fer les votacions als primers pressupostos participatius, amb una partida destinada de 10.000 euros. Dels 8 projectes finalistes, se’n podran votar un màxim de 3, ordenant-los d’1 a 3 segons les prioritats: l’opció 1 és la més prioritària i la 3, la menys important.

Tant la informació dels projectes com les votacions es podran fer a la web participacio.pratsdellucanes.cat que s’activarà properament. Les persones que no disposin d’internet podran votar presencialment a Cal Bach en horari d’oficina.