Avui divendres han entrat en vigor les mesures per aturar l’increment de casos de Covid-19 a tot Catalunya. Una de les principals, és el tancament dels bars i restaurants durant els propers quinze dies. Aquests establiments però poden oferir el servei de menjar a domicili o per emportar-se.

Des de l’Ajuntament de Prats s’ha creat el primer llistat de bars i restaurants del poble que ofereixen aquesta possibilitat. Aquesta llista s’anirà actualitzant amb les dades que els mateixos establiments facilitin a l’Ajuntament.

L’objectiu, tal i com exposa la regidora de Comerç, Montserrat Juvanteny és que els clients puguin veure de forma ràpida quins bars i restaurants estan oberts i quins serveis ofereixen i així ajudar-los a seguir incentivant les seves activitats.

Si fem comandes i encàrrecs de menjar per emportar, minimitzarem els riscos i la possibilitat de propagació del coronavirus, tot enfortint i donant suport als establiments locals.

Si ets un establiment que ofereix aquests serveis i no figura en el llistat, ens ho podeu fer saber al whatsapp municipal 661 545 638.