L’Ajuntament de Prats de Lluçanès ha iniciat el procés de treball per definir el Pla Local d’Igualtat del poble. L’objectiu d’aquest procés és reforçar, donar mirada estratègica i planificar a mig termini les polítiques de gènere al municipi. El Pla d’Igualtat és l’instrument d’aplicació de les polítiques públiques de gènere.

Per fer-ho possible, el consistori compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través de l’adjudicació d’un suport tècnic que vetllarà tota la creació del pla.

El passat 23 de setembre, l’alcalde, Jordi Bruch i la tècnica d’Igualtat, Helena Vilà, es van reunir amb representants de l’àrea de suport als municipis en Polítiques d’Igualtat de la Diputació de Barcelona, per donar el tret de sortida a aquest procés. A la trobada en línia hi van participar representants de l’àrea i també Silvia Carrillo, de la cooperativa ‘Quotidiana’ que donarà suport per desenvolupar el Pla Local d’Igualtat.

Segons detalla l’alcalde, aquest procés consta de diverses fases: diagnòstic, definició de les accions i avaluació. L’objectiu és que de cara al proper estiu, el pla ja estigui totalment definit i preparat per a la seva implementació.