Passades les festes de Nadal, comença un nou trimestre a l’Espai Social de la Gent Gran de Prats amb un ventall d’activitats i propostes per a tots els gustos. Entre els tallers en trobem de destinats a la salut, altres vinculats als hàbits socials i personals, a la música, la dansa o les labors. En són alguns exemples el taller gimnàstica, ball en línia, ioga, el taller de memòria o el nou taller de risoteràpia que s’incorpora a l’oferta de cursos.

Segons explica la regidora d’Acció Social, Montserrat Juvanteny, les inscripcions als cursos i tallers es fan des de la pàgina web de l’Ajuntament de Prats, concretament des de la secció Cursos que trobareu en el següent enllaç: https://pratsdellucanes.cat/cursos/.

En aquest espai apareixen tots els cursos disponibles. Cada usuari haurà d’inscriure’s amb les dades personals al formulari d’inscripció, acceptar la protecció de dades de la part inferior i enviar la inscripció clicant el botó verd. El pagament es farà a l’entitat bancària, una vegada realitzada la inscripció.

Les persones que ho requereixin també poden fer la inscripció presencialment a les oficines municipals de Cal Bach en horari habitual.

Podeu consultar tota la programació aquí.