Del 15 al 17 de novembre, Prats de Lluçanès va viure una nova edició del Cap de Setmana Jove: 3 dies plenes d’activitats per a joves de 12 a 30 anys, triades pels mateix jovent.

Uns dies abans ja es van començar a escalfar motors amb el “Joc del Killer”, en el qual els participants han de eliminar al seu objectiu, en qualsevol lloc i moment, tocant-lo amb una pastanaga. Tres dels jugadors encara sobreviuen, així que haurem d’esperar uns dies per conèixer a la persona guanyadora.

Divendres 15, entre les 9 i les 12 de la nit, es va donar el veritable tret de sortida del Cap de Setmana Jove amb la Lluna Jove. En aquesta ocasió, després de l’activitat d’Esport amb Valors a la Plaça dels Països Catalans, es va celebrar un torneig de tennis taula al Casal del Jovent. Després d’un campionat molt igualat i una final molt disputada, el Carles Gómez es va emportar la victòria i el trofeu de campió.

El dissabte va canviar totalment l’escenari i el tipus d’activitat, i 18 joves es van trobar a l’Avinguda Pau Casals per jugar a “laser tag” (un joc per equips amb pistoles làser). Els participants no es van amoïnar pel fred, i ho van passar genial practicant la seva punteria.

A la nit va continuar la programació, amb una discomòbil a la Sala Polivalent, on els assistents van poder gaudir de la música i el ball amb DJ Capde i l’estrena del puntxadiscs local DJYankeePR. Voluntaris de l’entitat Fem-hi Més, de Prats de Lluçanès, hi van col·laborar, gestionant la barra.

I finalment, diumenge 17, es va concloure el Cap de Setmana Jove 2019 amb un pica-pica al Casal del Jovent, durant el qual els assistents van començar a valorar totes les activitats dutes a terme i a plantejar noves idees per a l’any vinent.

El regidor de Joventut, Ferran Chacón, es mostra satisfet d’haver recuperat el cap de setmana jove, que aquest any s’havia deixat de banda i no s’havia dut a terme en les seves dates habituals.

No obstant, Chacón exposa que es buscaran noves fórmules per millorar i fer créixer la participació i la implicació dels col·lectius de joves del poble.