Amb el temps dels bolets, arriba una nova edició de la festa ‘Tocats pel Bolet’ el dissabte 8 d’octubre a Prats de Lluçanès.

El bolet posat al plat serà el gran protagonista amb les degustacions de la cuina del bolet que es podran tastar a partir de 2/4 de 8 del vespre a la plaça de l’Església. Els establiments participants d’enguany són: Bar Canya i Teca, Ca La Loreto, Cal Siller, El Taulell, Forn J. Bruch, L’Avi Ciscu, Pastisseria Girvent i Peixateria Esgrigas.

Els tastos aniran acompanyats de música amb les versions del grup Doble Cara Group.

A les 5 de la tarda, s’organitzarà un taller familiar d’estampació amb bolets a la plaça de l’U d’Octubre que anirà a càrrec de Marta Such.

Abans de l’inici de les degustacions del bolet, tindrà lloc una cercavila amb els gegants de Prats i el Cuc Rovelló, acompanyats de la banda de l’EMAL.

Durant tot el cap de setmana les botigues de poble es mantindran obertes i si hi passegeu podreu veure els aparadors dels comerços guarnits de tardor.

Tocats pel Bolet és una iniciativa organitzada conjuntament per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers i Comerciants de Prats.