Aquest vespre encetem els actes de les Festes de Sant Joan i els Elois amb l’encesa del petardàs infantil amb la Xaranga Tximeletak, la rebuda de la Flama del Canigó, l’encesa del peveter i la lectura del manifest de la Diada Nacional dels Països Catalans.

El primer Eloi d’Honor de Prats de Lluçanès serà Jordi Cuixart. Malauradament no ens podrà acompanyar aquest vespre i properament s’anunciarà el dia en què es farà el reconeixement.

La xerrada El Contrapàs i les Festes de Sant Joan i els Elois que es va anul·lar a causa de la pluja se celebrarà demà dijous dia de Sant Joan, després de l’entrega de premis del Cros de Sant Joan. Participar-hi t’ajudarà a guanyar premis locals al trivial dels Elois del 26 de juny.

Recordem que per complir amb la normativa vigent i els aforaments permesos, cal reservar prèviament assistència a tots els actes entrant a http://entrades.pratsdellucanes.cat

? Queden poques places disponibles, no et quedis sense i reserva-les gratuïtament al web http://entrades.pratsdellucanes.cat/.

Per garantir unes Festes de Sant Joan i els Elois segures caldrà tenir en compte aquestes indicacions:

  • Els actes començaran ben puntuals. L’obertura de portes es farà mitja hora abans de l’inici de cada acte. Es recomana assistir-hi amb temps per assegurar l’entrada ordenada i segura.
  • Caldrà mostrar l’entrada, en format digital o imprès, al punt d’accés.
  • A la 1 de la nit finalitzen totes les activitats. Caldrà seguir les indicacions de l’organització en tot moment.
  • En cas de presenciar una agressió sexual lgtbifòbica o patir-ne una podeu adreçar-vos al punt lila ubicat a l’entrada dels Jardins de la Farmàcia Vella, el 23 i 26 de juny durant les activitats d’oci nocturn. Estarà operatiu fins a la 1 de la matinada, quan finalitzi l’activitat. També podeu trucar el telèfon 654 08 76 37 (durant l’horari mencionat). Més enllà d’aquest horari es pot contactar el 112 o 900900120. Per unes festes segures i lliures de violències masclistes i LGBTIfòbiques.
  • Caldrà seguir tots els protocols i normatives establertes: distància, mans, mascareta.
  • Recorda que la majoria dels actes seran retransmesos pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Prats: https://www.youtube.com/user/PratsTV, tal i com indica el programa d’actes.

Gràcies per fer possibles unes festes segures i viscudes amb responsabilitat.