La mostra de grans fotografies ‘Elois de Prats’ que durant les festes ha omplert de vida diverses façanes del recorregut habitual de la passada, s’allargarà tot l’estiu per fer més visible les festes i promoure la dinamització del poble.

Així es continuarà visibilitzant l’essència de les festes i del poble durant els propers mesos. Actualment les fotografies es poden veure a Cal Tià, a l’Església parroquial, als Quatre Cantons, a la plaça Vella, a Cal Pelut, a la plaça U d’Octubre i a l’Ajuntament Vell. La majoria d’aquests emplaçament es mantindran.

El regidor de Festes, Isaac Romero, remarca la bona predisposició dels fotògrafs que han acceptat participar-hi i la voluntat per treballar-la de forma cooperativa amb el comissariat del Konvent. Romero remarca que es tracta d’una iniciativa que ha vingut per quedar-se.

Les imatges d’Elois de Prats d’enguany són dels fotògrafs pradencs Jordi Palau, Martí Font, Montse Argerich, Xavier Serra, Xavier Navarro i el berguedà Jordi Plana. Compta amb el comissariat de Pep Espelt de Konvent.

Trobareu tota la informació de l’exposició en aquest enllaç: https://pratsdellucanes.cat/elois-de-prats/